Bollywood actrices Deepika Padukone, Sara Ali Khan en Shraddha Kapoor ondervraagd door NCB

Bollywood actrices Deepika Padukone, Sara Ali Khan en Shraddha Kapoor ondervraagd door NCB

In het lopende onderzoek naar drugsgebruik in Bollywood heeft het Narcotics Control Bureau (NCB) actrices Deepika Padukone, Sara Ali Khan en Shraddha Kapoor gisteren ondervraagd.

Deepika schijnt tijdens het verhoor driemaal in tranen te zijn uitgebroken. Wat ze exact heeft gezegd is niet duidelijk. Ze heeft wel toegegeven deel te hebben genomen aan WhatsApp gesprekken waarin drugsgebruik werd besproken.

Sara Ali Khan werd ondervraagd nadat haar naam werd genoemd door Rhea Chakraborty. Volgens Rhea begon Sushant met drugs tijdens de opnames van de film Kedarnath. Sara heeft in haar verhoor gezegd dat ze een goede band had met Sushant. Ze zei tevens dat ze in december 2018 bij hem verbleef en samen met hem op vakantie was in Thailand. Daarnaast onthulde ze dat hij af en toe drugs gebruikte, maar ontkende dat ze zelf ooit heeft gebruikt.

Shraddha Kapoor werd later op de dag ondervraagd. Ook zij gaf toe dat ze hem af en toe drugs zag gebruiken. En ook zij ontkende drugs te hebben gebruikt.

Op sociale media reageren mensen geschokt op deze verklaringen. Er wordt gezegd dat het nu wel erg makkelijk is om de schuld bij Sushant in de schoenen te schuiven, aangezien hij er niet meer is om zichzelf te verdedigen. Daarnaast wordt ook de vraag gesteld waarom andere co-acteurs niet worden ondervraagd om het verhaal te bevestigen.

Wij houden je op de hoogte.

Scroll naar top