Bollywood acteur Ajay Devgn tekent voor Yash Raj Film

Bollywood acteur Ajay Devgn tekent voor Yash Raj Film

Enkele weken geleden ging het gerucht dat Bollywood acteur Ajay Devgn in gesprek was met Yash Raj Films. Het is nu bekend dat Ajay heeft getekend en wel voor een negatieve rol.

Dit is de eerste keer dat Ajay zal samenwerken met Aditya Chopra. De film wordt geregisseerd door Shiv-Rawail en markeert het debuut van Ahaan Panday, het neefje van Chunkey Panday.

“Terwijl de film het debuut wordt voor Ahaan, leidt Ajay de show. In navolging van de Dhoom-franchise waar de antagonisten de helden vaak hebben overschaduwd, heeft Aditya een cool en slim personage met grijstinten bedacht voor Ajay. Het ligt in lijn met de personages van Hrithik Roshan en Aamir Khan in respectievelijk Dhoom 2 [2006] en Dhoom 3 [2013]”, aldus een productiemedewerker.

“Met het succes van de Dhoom-franchise in het achterhoofd, werkt Aditya al enige tijd aan een nieuwe frachise. Hij weet dat Ajay een van de beste acteurs is die deze verantwoordelijkheid kan dragen.”

“Voor de acties en stunts in de film is Yash Raj Films in gesprek met Hollywood-actieregisseur Tom Struthers, die eerder werkte aan The Dark Knight [2008] en Dunkirk [2017], en de Zuid-Koreaanse actieregisseur SeaYoung Oh”, voegt hij toe.

De opnames gaan begin 2021 van start.

Scroll naar top