Biopic over het leven van Bollywood actrice Rhea Chakraborty in de maak?

Biopic over het leven van Bollywood actrice Rhea Chakraborty in de maak?

Bollywood actrice Rhea Chakaborty, de vermeende vriendin van Sushant Singh Rajput, zit momenteel vast op verdenking van drugshandel. Gezien het mediaproces waar zij de afgelopen maanden mee te maken heeft gehad, gaan nu geruchten dat filmmakers graag een film over haar leven willen maken.

Nadat filmmakers de kans grepen om een biopic over het leven van Sushant Singh Rajput te maken, is ook het leven van Rhea een interessant onderwerp gebleken.

Rhea gaf toe drugs te hebben gekocht, maar ontkende het te gebruiken. Ze heeft in haar verklaring gezegd dat Sushant de enige drugsgebruiker in de groep was. Haar broertje is ook opgepakt en heeft toegegeven in drugs te hebben gehandeld op verzoek van zijn zus. Rhea heeft inmiddels ook enkele namen van Bollywood persoonlijkheden genoemd in haar verklaring. Enkele actrices zijn al verhoord. Naar verluidt zullen de komende dagen meer acteurs een dagvaarding ontvangen.

Voordat het drugsgebruik naar voren kwam werd Rhea op sociale media en door Indiase media flink beschuldigd. Zij zou namelijk een cruciale rol hebben gespeeld in het leven van Sushant, dat leidde tot de dood van de acteur. De actrice blijft volhouden niets met de dood van Sushant te maken te hebben.

Scroll naar top