Bollywood acteur Sonu Sood ontvangt de Special Humanitarian Award van de Verenigde Naties

Bollywood acteur Sonu Sood ontvangt de Special Humanitarian Award van de Verenigde Naties

Bollywood acteur Sonu Sood heeft de Special Humanitarian Award ontvangen van het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties (UNDP). Hij kreeg deze eer omdat hij de afgelopen periode veel heeft gedaan om mensen in moeilijkheden in India te helpen zoals hulp bieden tijdens de migrantencrisis. De acteur kreeg de award deze week virtueel overhandigd.

De 47-jarige acteur voelde zich zeer vereerd. “Dit is een zeldzame eer. Erkenning door de VN is heel bijzonder. Ik heb alles gedaan wat ik kon doen om mijn steentje bij te dragen. En ik deed het vanuit mijn hart, op mijn eigen bescheiden manier, voor mijn landgenoten en zonder enige verwachting. Maar om erkend en beloond te worden voelt goed ”.

Sonu mag zich voegen bij het illustere gezelschap bestaande uit Priyanka Chopra Jonas, Angelina Jolie, David Beckham, Leonardo DiCaprio, Emma Watson, Liam Neeson, Cate Blanchett en anderen die ook door de Verenigde Naties zijn erkend voor hun filantropische inspanningen.

Scroll naar top