Bollywood acteur Shahid Kapoor gaat online projecten produceren

Bollywood acteur Shahid Kapoor gaat online projecten produceren

Bollywood acteur Shahid Kapoor gaat online projecten produceren

Het is geen geheim dat Bollywood acteur Shahid Kapoor een grote interesse heeft om producent te worden. Helaas moest hij vanwege de lockdown wachten om zijn droom te verwezenlijken. Maar volgens de laatste geruchten is die wachttijd voorbij. De 39-jarige acteur heeft een paar online projecten aangeboden gekregen en wil deze ook gaan produceren.

“Hij heeft drie projecten getekend voor een streamingsdienst. De verwachting is dat hij ook de hoofdrol speelt in deze films. Shahid overweegt al enige tijd om producent te worden en deze projecten bieden hem die mogelijkheid. Hij is al begonnen met de voorbereidingen en ook de streamingsdienst is akkoord”, zegt een productiemedewerker.

Eerder dit jaar gingen er geruchten dat Shahid zijn debuut als producent zou maken met de biopic van bokser Ngangom Dingko Singh, maar de details van dit project moeten nog officieel worden aangekondigd.

Scroll naar top