Akshay Kumar: “Niet iedereen maakt deel uit van het drugsprobleem in Bollywood”

Akshay Kumar: "Niet iedereen maakt deel uit van het drugsprobleem in Bollywood"

Na maanden van stilte laat acteur Akshay Kumar op Instagram zijn mening weten over wat de dood van Sushant Singh Rajput teweeg heeft gebracht, de negativiteit richting de filmindustrie en het drugsprobleem in Bollywood.

“De dood van Sushant Singh Rajput heeft veel vragen opgeroepen en heeft ons allen geraakt. Deze vragen hebben ervoor gezorgd dat we goed moeten kijken naar wat er zich afspeelt in ons eigen huis. En daar bewuster aandacht aan moeten geven.”

De 53-jarige acteur geeft tevens toe dat er een drugsprobleem is in de industrie, maar hij vraagt het publiek om niet de hele industrie af te rekenen voor het gedrag van bepaalde mensen. Dat is niet eerlijk.

Daarnaast zegt hij dat hij gelooft in de kracht van de media. Maar geeft ook direct mee dat de negativiteit ook carrières kapot kan maken.

Bekijk de video:

Scroll naar top