Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas promoot haar biografie Unfinished

Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas promoot haar biografie Unfinished

Tijdens de lockdown heeft Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas niet stilgezeten. Zij heeft alle tijd gebruikt om te werken aan haar biografie Unfinished. Onlangs maakte ze op sociale media bekend dat haar boek is voltooid.

De actrice trakteerde haar Instagram-volgers op een video met foto’s uit haar jeugd en een momentopname van het moment dat zij de titel van Miss World kreeg in 2000. “Het gevoel dat je iets van je bucketlist kan afvinken, geeft je een onbeschrijfelijk gevoel van voldoening … en dat is waar ik op dit moment ben. Ik heb altijd al een boek willen schrijven, maar de timing voelde nooit goed. Bij elke gelegenheid dat zich voordeed, was mijn eerste instinct altijd om te wachten … omdat ik nog niet klaar was (en nog steeds niet)”, zegt Priyanka.

“Ik wilde meer doen, leven en meer bereiken, voordat ik al mijn avonturen op papier zou zetten en dingen die ik altijd privé heb gehouden aan de wereld zou vertellen. Maar als ik terugkijk op mijn leven als beroemd persoon, ben ik supertrots op wat ik heb gedaan en waar mijn leven nu is. Ik heb mij gerealiseerd dat je niet klaar hoeft te zijn om je verhaal te vertellen, en dat soms de beste lessen van het leven tijdens de rit plaatsvinden … wanneer je nog steeds dingen uitzoekt … wanneer je #unfinished bent,” voegt ze eraan toe.

Scroll naar top