Bollywood acteur Randhir Kapoor bevestigt plannen om productiebedrijf RK nieuw leven in te blazen

Bollywood acteur Randhir Kapoor bevestigt plannen om productiebedrijf RK nieuw leven in te blazen

Het Bollywood productiebedrijf Raj Kapoor Films ligt al jaren stil. Af en toe verschijnen er berichten dat de familie Kapoor eraan denkt om het bedrijf nieuw leven in te blazen. Maar daarna blijft het helaas weer stil. Echter, in een recent interview bevestigt Randhir Kapoor, zoon van Raj Kapoor, dat er wel degelijk plannen zijn en dat hij de film zal regisseren.

“Het gaat eindelijk gebeuren. Wij beginnen opnieuw met Raj Kapoor Films. Het enige dat ik kan zeggen is dat het een love story wordt”, aldus Randhir. “Ik kan en wil niet meer dan dat onthullen. Maar het is een zeer geweldige ontwikkeling. En wij zijn erg enthousiast”, voegt hij toe.

De grote vraag is natuurlijk wie de hoofdrol zal spelen in deze film. Zullen we de kleinkinderen van Raj Kapoor in de film te zien krijgen? Het zou prachtig zijn om Ranbir, Kareena en Karisma samen op het witte doek te zien.

Scroll naar top