Bollywood acteur Ali Fazal in Hollywood bewerking van Codename Johnny Walker

Bollywood acteur Ali Fazal in Hollywood bewerking van Codename Johnny Walker

Bollywood acteur Ali Fazal heeft zijn volgende Hollywood-film aangekondigd. De film is een bewerking van de roman Codename: Johnny Walker.

Het oorlogsdrama is gebaseerd op de gelijknamige bestseller uit de New York Times en is mede geschreven door de co-schrijver van Amerikaanse Sniper, Jim Delfice. Het verhaal gaat over een Iraakse staatsburger die alles op het spel zet om zes jaar lang met de Navy Seals in Irak te vechten.

“Mensen [in het Westen] staan nu meer open voor het schrijven van rollen waarvoor je acteurs van over het hele wereld kan casten. En dit is niet makkelijk omdat je echt afstand moet nemen om te zien dat er geen barrière is, behalve geografisch gezien dan. Natuurlijk kan dit niet met alle films; een Indiase film over een boer in het achterland kun je niet maken met Tom Cruise in de hoofdrol.”

Ali is al eerder te zien geweest in Hollywood producties als Fast & Furious 7 en Victoria en Abdul. Daarnaast heeft hij gewerkt aan de film Death on the Nile. Ali is binnenkort ook te zien in het tweede seizoen van de serie Mirzapur.

Scroll naar top