Moeder Bollywood actrice Rhea Chakraborty: “Mijn gezin is kapot gemaakt”

Moeder Bollywood actrice Rhea Chakraborty: "Mijn gezin is kapot gemaakt"

Eerder deze week werd Bollywood actrice Rhea Chakraborty op borgtocht vrijgelaten. Ze werd gearresteerd op verdenking van drugshandel. Zij zou drugs hebben gekocht voor haar vriend Sushant Singh Rajput. Haar broertje Showik zit nog steeds vast.

Sushant werd op 14 juni dood aangetroffen in zijn flat. De politie zei destijds dat hij zelfmoord had gepleegd. Maar de zaak nam een onverwachte wending toen de politie Rhea als verdachte onder de loep nam. Zij ontkent elke betrokkenheid.

Na de vrijlating van Rhea sprak haar moeder voor het eerst met de media. Sandhya Chakraborty zegt dat haar gezin kapot is gemaakt.

“Hoe moet zij dit verwerken… alles wat zij heeft meegemaakt? Maar ze is een vechter en ze moet sterk zijn. We zullen haar in therapie moeten zetten om haar te helpen over dit trauma heen te komen en haar leven op te pakken”, aldus Sandhya. “Zelfs nadat ze thuiskwam, keek ze ons aan en zei: “Waarom zijn jullie verdrietig? We moeten sterk zijn en blijven vechten”, voegt ze toe.

“Hoewel het een opluchting is dat zij uit de gevangenis is, is het nog niet voorbij. Mijn zoon zit nog steeds achter de tralies. En ik weet niet wat de dag van morgen zal brengen. Ik kan niet slapen als mijn kinderen in de gevangenis zitten. Eten doe ik ook niet. Ik word midden in de nacht wakker, gegrepen door de angst voor het volgende dat mis kan gaan. Mijn gezin is niet zomaar in een hoek geduwd. Het is vernietigd.”

“Op een gegeven moment dacht ik dat de enige manier om dit te beëindigen was door een einde te maken aan mijn leven. Maar zo ben ik niet. Ik ben in therapie gegaan. Als deze gevoelens nu naar boven komen, blijf ik mezelf eraan herinneren dat ik er voor mijn kinderen moet zijn. Ze gaan door een hel. Dat is veel erger.”

Scroll naar top