Bollywood actrice Sana Khan zet punt achter acteercarrière

Bollywood actrice Sana Khan zet punt achter acteercarrière

De populaire Bollywood actrice en voormalig Big Boss-deelnemer Sana Khan heeft aangekondigd te stoppen met haar acteercarriere. Ze maakt bekend dat ze bewust kies voor het religieuze pad om de mensheid te dienen. De 33-jarige actrice maakte de aankondiging op sociale media.

“Ik verklaar dat ik vanaf vandaag besluit om voor altijd afscheid te nemen van mijn showbizz-levensstijl en bereid ben de mensheid te dienen en de bevelen van mijn Schepper op te volgen. Alle broeders en zusters worden verzocht voor mij te bidden tot Allah om mijn berouw te aanvaarden. En om mij het ware vermogen te schenken om te leven in overeenstemming met mijn vastberadenheid om mijn leven te besteden aan het volgen van de geboden van mijn Schepper. Tenslotte worden alle broers en zussen verzocht mij voortaan niet te benaderen met betrekking tot enig werk in de entertainmentwereld”.

Sana Khan was bekend van haar werk in de film Wajah Tum Ho, Jai Ho en vele regionale films.

Scroll naar top