Bollywood komediant Rajpal Yadav klaar voor comeback

Bollywood komediant Rajpal Yadav klaar voor comeback

Bollywood komediant Rajpal Yadav is klaar voor zijn grote comeback met de film Bhool Bhulaiyaa 2. De getalenteerde acteur, die naam verwierf met zijn performances in films als Malamaal Weekly, Chup Chup Ke en Hungama, is al enige tijd uit de spotlights verdwenen. Waar was hij dan? Dit kwam onder andere doordat hij in november 2018 een gevangenisstraf van drie maanden moest uitzitten. In een recent interview vertelt hij meer.

Rajpal wilde heel graag zijn regiedebuut maken, maar hij had niet genoeg geld om de film te financieren. Daarom besloot hij samen met zijn vrouw 5,8 miljoen euro te lenen van een zakenman uit Delhi. Helaas verliep alles anders dan verwacht en bleef de acteur achter met een schuld. Hij werd aangeklaagd en na jaren van rechtszaken kreeg hij drie maanden gevangenisstraf opgelegd.

Het leven is niet makkelijk geweest voor Rajpal, maar hij gelooft niet in terugkijken. “De afgelopen 15 jaar heb ik niets gezegd. Ik denk niet negatief. Ik weet niet wie negatief of positief is. Maar ik ken mijn werk en waar werk is, is karma.”

Rajpal benadrukt het feit dat het publiek van hem houdt en dat is alles waar hij om geeft. “Ik wil de last van het verleden niet met mij meedragen. Laat mensen doen wat ze willen doen. Als mijn werk wordt gewaardeerd, dan zal ik werk blijven krijgen. Dat is hoe het leven werkt. Ik heb veel liefde ontvangen en ben erg blij”, voegt hij eraan toe.

Rajpal Yadav maakt zijn comeback in Bollywood met de film Bhool Bhulaiyaa 2. De acteur maakte ook deel uit van het eerste deel. De horror-komedie wordt geregisseerd door Anees Bazmee. De hoofdrollen worden vertolkt door Kartik Aaryan, Kiara Advani en Tabu.

Scroll naar top