Bollywood zanger Aditya Narayan: “Mijn spaargeld is op”

Bollywood zanger Aditya Narayan: "Mijn spaargeld is op"

Het coronavirus is een zware klap voor veel mensen die werkzaam zijn in de entertainment, maar we onderschatten dat het soms ook voor onze Bollywood beroemdheden niet even makkelijk is. Een van de zangers die het op dit moment zwaar heeft is Aditya Narayan. Hij heeft inmiddels al zijn spaargeld uitgegeven om in zijn levensonderhoud te kunnen voorzien. En met een gepland huwelijk ergens in de komende maanden is hij dringend op zoek naar werk.

In een gesprek met de media zegt Aditya dat de regering tekort schiet en meer moet doen om haar burgers te ondersteunen. “Wanneer de lockdown nog langer duurt, zullen mensen omkomen van de honger. Mijn spaargeld is op. Letterlijk alles is op. Al het geld dat ik in beleggingsfondsen had geïnvesteerd, moest ik allemaal noodgedwongen opnemen om te overleven. Niemand had voorzien dat ik een jaar lang niet zou werken. Niemand plant dit. En hier ben je niet op voorbereid. Tenzij je miljonair bent, en je je dit kunt veroorloven.”

“Er is dus geen keus. Ik heb nog zo’n Rs 18.000 op mijn rekening staan. Dus als ik in oktober niet begin met werken, heb ik straks niets meer over. Dan moet ik mijn motor verkopen. Het is echt moeilijk. In zulke situaties moet je echt harde beslissingen nemen. Maar het is niet anders.”

Eind van het jaar stapt Aditya in het huwelijksbootje met vriendin Shweta Agarwal. En nu India langzaamaan de maatregelen versoepeld en mensen weer aan het werk kunnen, lijkt er licht aan het einde van de tunnel te zijn voor Aditya Narayan.

Scroll naar top