Indiër probeert kilo goud te smokkelen in achterste

Indiër probeert kilo goud te smokkelen in achterste
Foto; luchtvaartpolitie op Twitter

In onze nieuwste categorie ‘opmerkelijk‘ vandaag een bericht dat niets met Bollywood te maken heeft: een Indiase man probeerde bovenstaande goudstaven te smokkelen, door ze te verstoppen in zijn achterste. De man werd opgemerkt omdat hij raar liep melden diverse media.

Het zou gaan om een vliegtuigpassagier die op weg was van Dubai naar India. Hij probeerde bijna 1 kilo goud, in de vorm van drie staven en een kleiner stuk goud, te smokkelen. Het aangetroffen goud heeft een waarde van circa 55.000 euro.

De foto werd door de luchtvaartpolitie op Twitter geplaatst. Volgens justitie in India worden vaker goud op rare plekken bij smokkelaars aangetroffen. Zo werd er een dag later 400 gram gevonden in de onderbroek van een passagier.

Scroll naar top