Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas: “Ik wil mensen die op mij lijken kansen bieden”

Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas: "Ik wil mensen die op mij lijken kansen bieden"

Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas heeft in samenwerking met Jason Blum van Blumhouse Productions de film Evil Eye gemaakt. Deze wordt momenteel gestreamd op Amazon Prime. De 38-jarige actrice zei onlangs dat ze erg trots is op het project. Ze hoopt dat ze hiermee ook deuren kan openen voor ‘bruine mensen’ in Hollywood.

De film bood haar de mogelijkheid om een ??diverse cast samen te stellen en de spotlight te richten op acteurs die anders misschien geen kans zouden krijgen om aan een mainstream-project voor een Amerikaans publiek te werken.

“Mijn zoektocht in het leven als producent is om Hollywood te overspoelen met bruine mensen, want die zien we gewoonweg niet genoeg. En om een ??film te maken met een geheel Zuid-Aziatische cast in samenwerking met Amazon en Blumhouse – die beide grootmachten zijn – was voor mij een droom die uitkwam.”

“Ik wil hoofdrollen eisen voor mensen die op mij lijken. Ik wil dat meisjes die op mij lijken … op de poster van een film verschijnen,” voegt ze. “Het geeft mij enorm veel plezier mijn en eer om kansen te creëren die ik niet heb gehad.”

Scroll naar top