Huwelijk Bollywood sterren Ranbir Kapoor en Alia Bhatt uitgesteld

Huwelijk Bollywood sterren Ranbir Kapoor en Alia Bhatt uitgesteld

Het sprookjeshuwelijk van het jaar waar we met zijn allen naar uitkeken was die van Bollywood acteur Ranbir Kapoor en actrice Alia Bhatt. Volgens de laatste berichten is het feest nu voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Het stel wil voorlopig geen huwelijk. “Dit heeft ten eerste te maken met het overlijden van Rishi Kapoor in april. Ranbir was na zijn overlijden sowieso niet in de stemming om zich bezig te houden met zijn bruiloft. Het voelde niet goed”, zegt een vriend. “Dit jaar gaat het niet gebeuren.”

“Er wordt gekeken naar een datum in 2021. Maar het is nog niet zeker of dat wel gaat gebeuren. De familie hoopt dat het huwelijk medio 2021 zal plaatsvinden”, voegt hij toe.

Ranbir en Alia zullen in ieder geval wel samen op het witte doek te zien zijn in de film Brahmastra van Ayan Mukherji.

Scroll naar top