Eigentijdse remake van Bollywood film Namak Halaal komt eraan

Eigentijdse remake van Bollywood film Namak Halaal komt eraan

De Bollywood film Namak Halaal uit 1982 is een cultklassieker. De film, met in de hoofdrollen Amitabh Bachchan, Shashi Kapoor, Parveen Babi en Smita Patil, leent zich prima voor een remake. Recent werd bekend dat de rechten van de film zijn verkocht en dit suggereert dat er een remake op de planning staat.

“Ik heb de rechten gekocht om de film Namak Halaal opnieuw te maken”, zegt Murad Khetani. “De film is universeel en geliefd bij mensen van alle leeftijden. Wij werken op dit moment aan het script. Er is nog niemand benaderd om de film te regisseren noch zijn er acteurs benaderd voor de hoofdrollen. Zodra het script af is, zullen wij starten met de casting.”

De film werd destijds goed ontvangen en de makers willen ditmaal ongetwijfeld hetzelfde bereiken. Nu er een remake komt, zijn we ook wel benieuwd of ze enkele van de iconische songs zullen remixen.

Scroll naar top