Film ‘The White Tiger’ binnenkort op Netflix: bekijk de trailer

Bekijk de trailer van de film The White Tiger

De eerste trailer van de nieuwe Netflix film The White Tiger is uit. De film, met in de hoofdrollen Adarsh Gourav en Bollywood sterren Priyanka Chopra Jonas en Rajkummar Rao, is geregisseerd door de Amerikaanse regisseur en scenarioschrijver Ramin Bahrani.

The White Tiger is gebaseerd op de gelijknamige roman die in 2008 werd bekroond met de Man Booker Prize. Het is geen ‘typische’ Bollywood film. Balram Halwai (Adarsh Gourav) vertelt over zijn epische en duistere humoristische leven van arme dorpeling tot succesvolle ondernemer in het moderne India.

Onze jonge held is sluw en ambitieus. Hij gaat werken als hulp voor Ashok (Rajkummar Rao) en Pinky (Priyanka Chopra Jonas), die net zijn teruggekeerd uit Amerika. De samenleving heeft Balram opgeleid om één ding te zijn – een dienaar – dus maakt hij zichzelf onmisbaar voor zijn rijke meesters.

Maar na een nacht van verraad, realiseert hij zich hoeveel moeite ze zullen doen om hem in de val te lokken en zichzelf te redden. Hij staat op het punt om alles te verliezen, maar komt in opstand tegen een oneerlijk systeem.

Bekijk de trailer. The White Tiger staat gepland voor een release in januari:

Scroll naar top