Bollywood film Radhe: Your Most Wanted Bhai zonder zang en dans?

Bollywood film Radhe: Your Most Wanted Bhai zonder zang en dans?

De veelbesproken Bollywood film Radhe: Your Most Wanted Bhai, met in de hoofdrol Salman Khan, is naar verwachting anders dan al zijn eerdere films. Volgens de laatste geruchten bevat deze politiethriller geen liederen.

“Heeft het zin dat een no-nonsense agent zonder reden in een liedje uitbarst? Het past wel bij Salman’s Chulbul Pandey (het personage uit Dabangg) om te zingen en te dansen, want hij is ook grappig. Maar Radhe is anders”, zegt een productiemedewerker.

Hij voegt toe dat Radhe geen luchtige film is zoals Dabangg. En dit vraag om een serieuzere aanpak.

De regisseur van de film, Prabhudheva, sprak recent over de voortgang van de film. “We hoeven nog maar een klein deel op te neem. Dit is niet meer dan 3-4 dagen werk. De postproductie is begonnen en we kunnen elk moment de film uitbrengen zodra de bioscopen weer open gaan.”

Scroll naar top