Shah Rukh Khan fanclub organiseert virtueel verjaardagsfeest voor superster

Elk jaar is de verjaardag van Bollywood ster Shah Rukh Khan (SRK), die op 2 november valt, een soort van feest door en voor zijn fans. De fans beschouwen zijn verjaardag als een festival en zorgen ervoor dat ze helemaal los gaan. Ze verzamelen zich buiten zijn huis (Mannat in Mumbai) om hem massaal te feliciteren en hun liefde te bewijzen.

Dit jaar zullen vanwege de COVID-19 pandemie zaken anders zijn en zal er geen menigte bijeenkomen buiten zijn huis. De fanclub van SRK heeft gepland om zijn verjaardag virtueel te vieren.

“Dit jaar moeten we alles virtueel doen, maar ervoor zorgen dat de vieringen nog steeds groots zijn, aangezien het een festival voor ons is. Fans kunnen vanaf zondag middernacht virtueel in Mannat zijn door middel van livestreaming “, zegt Yash Paryani, lid van de club tegen Filmfare.

Er wordt een link gemaakt waaraan iedereen over de hele wereld kan deelnemen aan de online vieringen. Paryani zegt verder dat de acteur en zijn team op de hoogte zijn van deze plannen en hij hoopt dat de superster mee zal doen aan de online vieringen.

“Zelfs als hij dat niet kan, weet ik zeker dat hij iets speciaals zal doen, want hij houdt van zijn fans en behandelt ze als familie”, aldus het lid. De fanclub zal ook 5555 maskers en COVID-kits schenken en ook zullen 5555 maaltijden worden verstrekt aan behoeftigen, aangezien het de 55e verjaardag van Shah Rukh Khan is.

Scroll naar top