Aishwarya Rai Bachchan vandaag 47 jaar

Aishwarya Rai Bachchan, volgens sommigen ‘s werelds mooiste vrouw en een van de leidende dames van Bollywood, is vandaag (1 november) 47 jaar geworden.

In 1994 werd ze tot Miss World gekroond en jaren later debuteerde ze in de entertainmentindustrie. In 1997 verscheen de blauwogige schoonheid voor het eerst in de Tamil-cinema met ‘Iruvar’ en in hetzelfde jaar werd haar debuut Bollywood-film ‘Aur Pyaar Ho Gaya’ uitgebracht.

Aishwarya Rai Bachchan is de ster van verschillende superhitfilms zoals ‘Hum Dil De Chuke Sanam’, ‘Taal’, ‘Devdas’, ‘Bride & Prejudice’, ‘Dhoom 2’, ‘Guru’, ‘Jodhaa Akbar’, ‘Guzaarish’, ‘Sarbjit”, ‘Ae Dil Hai Mushkil‘ en tal van anderen.

Ze is gehuwd met acteur Abhishek Bachchan. Aishwarya en Abhishek werden verliefd tijdens het filmen van ‘Umraao Jaan’ in 2006 en binnen korte tijd stelde Abhishek haar voor aan als zijn vriendin. Ze zijn in 2007 getrouwd tijdens een zeer besloten maar grote ceremonie in de residentie van Bachchans in Mumbai.

Het echtpaar heeft een dochter genaamd Aaradhya.

Scroll naar top