Jarige Shah Rukh Khan (55) klaar voor comeback

Bollywood acteur Shah Rukh Khan klaar voor comeback

Bollywood acteur Shah Rukh Khan viert vandaag zijn 55ste verjaardag. Hij begint eind november met de opnames van zijn nieuwe film Pathan.

Shah Rukh Khan laste na zijn laatste film Zero een sabbatical in. Zero was een flop en dat had hem diep geraakt. Hij wilde tijd nemen voor zichzelf en voor zijn gezin. De 55-jarige keert eind november terug op de set.

De film Pathan is een productie van Yash Raj Films. Naast SRK, maken ook Deepika Padukone en John Abraham deel uit van de cast. De film wordt geregisseerd door Siddharth Anand.

“De eerste twee maanden gaan we aan de slag met Shah Rukh Khan. In januari gaan ook Deepika Padukone en John Abraham van start. John speelt de antagonist. Dat is een rol om naar uit te kijken.”

“Net als War wordt Pathan ook een stijlvolle wraakdrama. Sinds dit de eerste keer is dat SRK en John samenkomen, hebben Aditya Chopra en Siddharth Anand enkele dramatische scenes erin verwerkt.

Daarnaast zal actieregisseur Parvez Shaikh, die de actie in films als War, Brahmastra en Bell Bottom heeft verzorgd, de actiescenes regisseren en bedenken”, aldus een productiemedewerker.

Dit wordt zeker een film om naar uit te kijken! Lees ook:

Scroll naar top