Na 11 jaar daten gaan Aditya Narayan en Shweta Agarwal eindelijk trouwen

Bollywood zanger Aditya Narayan heeft de relatie met zijn vriendin Shweta Agarwal via Instagram en Facebook officieel bekendgemaakt. De zanger vertelde daarbij ook wanneer hij met haar gaat trouwen. Aditya en Shweta hebben samengewerkt in de film ‘Shaapit’.

Aditya zei dat hij al elf jaar met Shweta aan het daten was. Ook gaf hij aan dat hij zijn ‘soulmate’ heeft gevonden en onthulde zij al klaar zijn om in december dit jaar te trouwen. De zanger plaatste een afbeelding op Instagram en schreef: “We gaan trouwen! Ik ben de gelukkigste man die Shweta, mijn soulmate, 11 jaar geleden heeft gevonden en we stappen eindelijk in het huwelijksbootje in december 2020”.

De zanger neemt ook pauze van sociale media totdat ze zich kunnen voorbereiden op de bruiloft. Hij zei daarover: “We zijn allebei extreem privé en geloven dat het beste is om iemands privéleven, privé te houden. Ik neem een pauze van sociale media voor de voorbereiding van mijn shaadi tot december”.

In een interview met Times of India vertelde Aditya:

Ik ontmoette Shweta op de sets van ‘Shaapit’ en het klikte meteen. Langzaam realiseerde ik me dat ik verliefd was en begon haar te achtervolgen. Ze wilde gewoon vrienden zijn, omdat we allebei erg jong waren en ons op onze carrières moesten concentreren. Zoals elke relatie hebben we de afgelopen 10 jaar veel ups en downs meegemaakt. Het huwelijk is slechts een formaliteit nu tussen ons, wat hopelijk ook in december moet gebeuren. Mijn ouders kennen Shweta en vinden haar erg leuk. Ik ben blij dat ik mijn soulmate in haar heb gevonden”.

Scroll naar top