Bollywood acteur Faraaz Khan overleden

Bollywood acteur Faraaz Khan, bekend van films als ‘Fareb‘ en ‘Mehndi‘ in de jaren negentig, is overleden op 50-jarige leeftijd. Hij was bijna een maand in het ziekenhuis opgenomen vanwege een herseninfectie.

Het nieuws werd op Twitter gedeeld door acteur-filmmaker Pooja Bhatt. “Met een zwaar hart breek ik het nieuws dat #FaraazKhan ons heeft verlaten voor wat ik geloof, een betere plek is. Dankbaarheid aan iedereen voor je hulp en goede wensen wanneer hij die het meest nodig had. Houd alsjeblieft zijn familie in je gedachten en gebeden. De leegte die hij heeft achtergelaten, zal onmogelijk te vullen zijn”, schreef Pooja.

In een andere tweet bracht Pooja een eerbetoon aan Faraaz Khan als muzikant en schreef: “Moge jou muziek altijd door de tijd heen en ruimte spelen.”

Vorige maand vroeg Faraaz Khan’s broer Fahmaan Khan, ook een acteur, voor financiële steun en zette een fundraising platform op. Hij onthulde dat Faraaz in het ziekenhuis was opgenomen vanwege een infectie op de borst, waarna bij hem een herseninfectie was vastgesteld.

Voor de behandeling was bijkans U$D 34.000 nodig. Pooja was een van degenen die heeft gedoneerd en iedereen heeft verzocht om een bijdrage te leveren. Salman Khan heeft ook geholpen om de rekening te betalen.

Scroll naar top