Farah Khan schrapt plannen voor remake Bollywood film Satte Pe Satta

Farah Khan schrapt plannen voor remake Bollywood film Satte Pe Satta

Na maanden van geruchten over de remake van Raj N Sippy’s hit Satte Pe Satta lijkt het einde verhaal voor de makers. Farah Khan heeft de plannen voor deze film geschrapt.

Volgens de geruchten liepen de makers tegen verschillende blokkades op. Ten eerste was het niet makkelijk om de hoofdrol in te vullen. Farah had Shah Rukh Khan benaderd, maar hij weigerde. Daarna verschenen berichten over Hrithik Roshan en Katrina Kaif, maar ook Akshay Kumar zou zijn gevraagd. Allen hebben uiteindelijk bedankt voor de rol. En of dat niet genoeg was liepen de makers ook nog tegen een juridisch probleem op.

Om een remake te maken heb je de rechten nodig van de originele film. In dit geval is toestemming van regisseur Raj Sippy niet relevant.

“In 1982 maakte Raj Sippy een onofficiële remake van Stanley Donen’s Seven Brides For Seven Brothers. Maar nu de copyrightregels zo rigide zijn, zou het moeilijk zijn om Satte Pe Satta te doen zonder de relevante wettelijke toestemming.”

Naar verluidt hebben de makers geen toestemming gekregen voor een officiële remake.

Scroll naar top