Bollywood acteur Varun Dhawan volgeboekt tot 2022

Bollywood acteur Varun Dhawan volgeboekt tot 2022

Bollywood acteur Varun Dhawan volgeboekt tot 2022

Bollywood acteur Varun Dhawan heeft vanaf deze maand geen ruimte meer in zijn agenda voor de komende 12 maanden. Hij werkt namelijk achter elkaar aan maar liefst vier films.

Varun begint binnenkort met de opnames voor Jug Jug Jiyo samen met Kiara Advani en Anil Kapoor. Gevolgd door door de horrorkomedie Bhediya. Daarna begint hij aan de film Sanki van Sajid Nadiadwala gevolgd door Ekkis van Sriram Raghavan.

“Hij heeft simpelweg gewoon geen ademruimte. Een groot aantal filmmakers, waaronder Raaj Shandilya en enkele regisseurs uit het zuiden ontmoetten hem voor verschillende projecten, waaronder remakes. Maar hij is heel 2021 bezet. Echter, als iemand nu al weet dat ze in 2022 met hem willen werken, dan kunnen ze alvast beginnen met plannen, want zij moeten nu snel zijn om hem voor dat jaar vast te leggen”, aldus zijn manager.

Scroll naar top