Bollywood acteur Hrithik Roshan vertrekt naar Hollywood?

Bollywood acteur Hrithik Roshan vertrekt naar Hollywood?

Bollywood acteur Hrithik Roshan heeft auditie gedaan voor een Hollywood film. Dit meldden Indiase media.

De 46-jarige acteur hoopt al enkele jaren op een debuut in Hollywood. En het lijkt nu eindelijk te gebeuren. Hrithik is benaderd voor een rol. Zoals gebruikelijk in Los Angeles betekent dit dat hij auditie moet doen. Vanwege de pandemie is het niet mogelijk om even op en neer te reizen. De auditie vond dus thuis plaats.

Hrithik ontving alle details over zijn rol en de scenes die hij moest opnemen. Twee weken geleden heeft hij zijn auditievideo ingestuurd. Het productiebedrijf laat binnenkort weten of hij is geselecteerd. Als alles goed gaat, begint Hrithik aan het project na de opnames van Krrish 4.

Scroll naar top