Manager Bollywood actrice Deepika Padukone neemt ontslag bij talentmanagementbureau KWAN

Manager Bollywood actrice Deepika Padukone neemt ontslag bij talentmanagementbureau KWAN

Manager Bollywood actrice Deepika Padukone neemt ontslag bij talentmanagementbureau KWAN

De manager van Bollywood actrice Deepika Padukone, Karishma Prakash, is de afgelopen tijd continue in het nieuws en niet voor goede redenen. Nu is bekend dat ze haar ontslag heeft ingediend bij KWAN, het talentmanagementbureau waarvoor ze werkzaam was.

Karishma is de afgelopen maanden in verband gebracht met drugshandelaars. Ze werd door de NCB ondervraagd over de handel in drugs nadat een WhatsApp chat tussen haar en Deepika openbaar werd waarin ze naar verluidt spraken over het halen van drugs. Karishma werd na de ondervraging weer vrijgelaten.

Recent werd, na een tip, een inval gedaan in haar woning waar drugs werd gevonden. Deze lading is in beslag genomen en roept meer vragen op over haar rol. Karishma was niet aanwezig en is sinds de inval spoorloos.

Met haar ontslag wordt pijnlijk duidelijk dat er meer aan de hand is dan vooraf werd gedacht. De voormalige manager van Deepika heeft tevens meerdere dagvaardingen van de NCB niet beantwoord. De NCB doet er alles aan om haar te vinden.

Scroll naar top