Bollywood actrice Shraddha Kapoor waagt zich aan de iconische rol van Naagin

Bollywood actrice Shraddha Kapoor waagt zich aan de iconische rol van Naagin

Bollywood actrice Shraddha Kapoor waagt zich aan de iconische rol van Naagin

Bollywood actrices als Vyjayanthimala, Rekha en Sridevi hebben met succes de iconische Naagin-rol geportretteerd. De Naagin (vrouwelijke slang) is al enige tijd uit Bollywood verdwenen, maar niemand minder dan Shraddha Kapoor brengt deze legende terug.

De Marathi-filmregisseur Vishal Furia heeft Shraddha benaderd voor een triologie. “Het is een absoluut droom om een Naagin te spelen. Ik ben opgegroeid met het kijken naar en bewonderen van Sridevi in Nagina (1986) en Nigahen (1989). En ik heb altijd al een soortgelijke rol willen spelen die geworteld is in de Indiase folklore”, aldus Shraddha.

Het project staat nog in de kinderschoenen. Wanneer de opnames beginnen en of de film in het Marathi wordt gemaakt of in het Hindi is niet bekend.

Scroll naar top