Firoz Nadiadwala verhoord in drugszaak van vrouw Shabana Saeed

Bollywoord filmproducer Firoz Nadiadwala is op maandag 9 november verhoord door leden van het Narcotics Control Bureau (NCB). Dit nadat zijn vrouw Shabana Saeed een dag eerder gearresteerd was in een drugszaak.

De NCB had Firoz gedagvaard in verband met de arrestatie van zijn vrouw en omdat er drugs in beslag is genomen van hun woning. Firoz die niet thuis was toen een inval gepleegd werd bij zijn woning, was opgeroepen voor verder onderzoek.

“We hebben de vrouw van Firoz Nadiadwala gearresteerd op grond van de Narcotic Drugs and Psychotropic Substances (NDPS) Act. Het onderzoek is nog gaande”, zei Sameer Wankhede, directeur van NCB Mumbai in een verklaring.

Voordat Shabana naar de rechtbank ging, werd ze eerst naar een overheidsziekenhuis gebracht voor medische controle. De NCB heeft eerder vier personen gearresteerd tijdens hard optreden tegen drugshandelaren en hun klanten.

In totaal zijn tot nu toe 727,1 gram ganja, 74,1 gram charas, 95,1 gram mephedrone en Rs 3.58.610 in beslag genomen van de vier verdachten.

Scroll naar top