Bollywood film Ludo vanaf morgen te zien op Netflix

Bollywood film Ludo vanaf morgen te zien op Netflix

De nieuwe film van Bollywood regisseur Anurag Basu is vanaf morgen te zien op Netflix. Ludo neemt de kijkers mee in een reeks gebeurtenissen en emoties via vier uiteenlopende verhalen. Deze film is de perfecte Diwali-entertainer!

De volledige cast en crew van de film werd met precisie geselecteerd om een ??visueel spektakel te creëren dat past bij de film. Over de casting van Ludo en het leger van mensen erachter zegt regisseur / schrijver Anurag Basu: “Iedereen – van de cast tot de crew – op Ludo was mijn eerste keuze. Ik benaderde elk van deze acteurs en ze zeiden allemaal ja. Ik heb geluk gehad dat er geen aanpassingen nodig waren. Al deze acteurs pasten perfect bij de rollen die ik voor hen heb geschreven en alles viel op zijn plaats.”

De film Ludo laat zien dat je niet per ongeluk mensen tegenkomt in je leven. Ze zijn bedoeld om je pad te kruisen met een reden. Ludo volgt het leven van vier verschillende mensen die elkaar ontmoeten op een bepaald moment in hun leven. Hier zit meer achter dan louter toeval.

Ludo, met in de hoofdrollen Abhishek A. Bachchan, Aditya Roy Kapur, Rajkummar Rao, Sanya Malhotra, Fatima Sana Shaikh en Pankaj Tripathi, kijk je op Netflix.

Scroll naar top