Bollywood actrice Ananya Panday zoekt kansen om te leren en te groeien

Bollywood actrice Ananya Panday zoekt kansen om te leren en te groeien

Dochter van de succesvolle Bollywood acteur Chunky Panday, Ananya, zegt in een recent interview dat ze wil leren, groeien en fouten in haar werk wil verbeteren.

De 21-jarige begon haar acteercarrière in 2019 met een hoofdrol in de tienerfilm Student of the Year 2 waarvoor ze de Filmfare Award voor Beste Vrouwelijke Debuut won. Ze is nu een grote favoriet onder jongeren.

Fans waren te spreken over de verscheidenheid aan rollen die ze heeft vertoond in de drie films waarin ze is verschenen. De actrice sprak over haar vastberadenheid voor haar werk. “Ik wil ontdekken, leren en groeien, en als dat betekent dat ik fouten zal maken, accepteer ik dat.”

“Ik ben gezegend met alle liefde die ik heb ontvangen van het publiek. En mijn hoop is dat dat blijft en groeit met mijn aankomende films. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik heb er zin in.”

Ananya begint binnenkort aan de volgende film van Shakun Batra, waarin ze te zien is naast Siddhant Chaturvedi en Deepika Padukone. En daarnaast heeft ze de hoofdrol bemachtigd in de film Fighter naast Vijay Deverakonda.

Scroll naar top