Bollywood actrice Deepika Padukone vertelt openlijk over de pijn uit eerdere relaties

Bollywood actrice Deepika Padukone vertelt openlijk over de pijn uit eerdere relaties

Bollywood actrice Deepika Padukone vertelt openlijk over eerdere relaties

In een recent interview sprak Bollywood actrice Deepika Padukone openlijk over verschillende kwesties in haar persoonlijke leven, waaronder liefdesverdriet en stress.

“Voor mij is seks niet alleen iets lichamelijks wat je deelt; er zijn emoties bij betrokken. Ik heb nooit iemand bedrogen in een relatie. Als dat de bedoeling is, waarom wil je dan een relatie hebben? Als je plezier wilt hebben kun je maar beter single zijn. Maar niet iedereen denkt zo.”

En hoewel ze geen namen noemde, weet iedereen dat ze hier over Ranbir Kapoor spreekt.
“De eerste keer dat hij mij bedroog, dacht ik dat er iets mis was met de relatie, of met mij. Maar wanneer iemand er een gewoonte van maakt, dan weet je dat het probleem bij hem ligt.”

“Misschien ben ik daarom in het verleden gekwetst. Ik was dom genoeg om hem een tweede kans te geven omdat hij smeekte en smeekte. Ook al zei iedereen om mij heen dat hij nog steeds vreemdging. Toen ik hem op heterdaad betrapte was het voorbij. Het kostte mij een tijdje om eruit te komen. Maar toen dat eenmaal voorbij was, was ik er ook volledig vanaf.”

“Ik geef ontzettend veel van mezelf in een relatie en verwacht er niet veel voor terug. Maar ontrouw zijn is een dealbreaker. Wanneer dat gebeurt, verdwijnt respect, verdwijnt vertrouwen en dit zijn de pijlers van een relatie waar je niet mee kunt rotzooien.”

De actrice is inmiddels al bijna twee jaar getrouwd met Ranveer Singh.

Scroll naar top