Bollywood film Bunty Aur Babli 2 toch met kerst in de bioscoop?

Bollywood film Bunty Aur Babli 2 toch met kerst in de bioscoop?

Het Bollywood productiebedrijf Yash Raj Films meldde recent dat zij geen van hun films zullen uitbrengen op een digitaal platform. Alle nieuwe films van YRF verschijnen allereerst allemaal in de bioscoop. Het goede nieuws is dat de bioscopen in de staat Maharashtra eindelijk groen licht krijgen om te heropenen. En met dat nieuws in het achterhoofd lijkt YRF te overwegen om de film Bunty Aur Babli 2 met kerst uit te brengen.

“Nu de bioscopen naar verwachting in december operationeel zullen zijn, willen filmmakers zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast is er afstemming onderling vereist. Zo wil YRF Bunty aur Babli 2 met kerst uitbrengen. Het is een luchtige komedie en dat is ideaal voor deze feestmaand.”

“Daarnaast staan er nu ook geen grote films gepland met kerst. De film ’83 is al verschoven naar 2021. YRF is momenteel in gesprek voor een releasedatum. Voor zo ver bekend, zullen zij komende week tot een besluit komen”, aldus een business analist.

Bunty aur Babli 2 is het vervolg op de originele film uit 2005. De film is geregisseerd door Varun V Sharma en heeft in de hoofdrollen Saif Ali Khan, Ranu Mukherjee, Siddhant Chaturvedi en Sharvari.

Of de film een wereldwijde release krijgt is onbekend.

Scroll naar top