Mallika Singh herdenkt overlijden van neef Sushant Singh vijf maanden geleden

AIIMS: “Dood Bollywood acteur Sushant is geval van zelfmoord. Moord uitgesloten"

Zaterdag 14 november was het precies vijf maanden geleden dat Bollywood acteur Sushant Singh Rajput is overleden. Zijn nichtje Mallika Singh plaatste een foto op Instagram om hem te herdenken.

Sushant werd op 14 juni dood aangetroffen in zijn woning in Mumbai. Het onderzoek naar zijn dood is nog gaande. Mallika poste een foto met de tekst “God heeft jou in zijn hoede, ik heb jou in mijn hart. 5 maanden”.

Sinds de dood van Sushant, gebruikt Mallika vaak Instagram om de overleden acteur te herinneren of om te reageren op opzettelijke verkeerde informatie die de familie aanvallen. Zo had ze in augustus nog geantwoord op irritante berichten die onterecht vinger wezen naar Sushant’s zus Meetu Singh.

Scroll naar top