Gaat Bollywood regisseur Prabhudeva trouwen met zijn nicht?

Gaat Bollywood regisseur Prabhudeva trouwen met zijn nicht?

Momenteel legt Prabhudeva de laatste hand aan zijn huidige project, de Bollywood film Radhe: Your Most Wanted Bhai. En na het afronden van deze film wil hij opnieuw het huwelijksbootje instappen en wel met zijn nicht.

Prabhu Deva is een van de meest inspirerende persoonlijkheden in de entertainmentindustrie die zijn carrière begon als danser en uitgroeide tot een van India’s bekendste choreografen allertijden. In de jaren negentig maakte hij een soepele overgang naar acteren en schitterde in diverse hits in diverse talen. Hij is tevens een van de best betaalde regisseurs in India.

Over zijn priveleven is niet zo heel veel bekend. Prabhudeva trouwde op zeer jonge leeftijd met Ramalath, een van zijn collega’s in de dansgroep. Samen kregen zij drie zonen. Hij werd later verliefd op de actrice Nayanthara tijdens de opnames van Villu. Hij wilde heel graag met haar trouwen, maar daar stak zijn vrouw een stokje voor. Het stel ging uit elkaar. Prabhudeva is gescheiden van zijn vrouw Ramalath en enkele jaren geleden overleed een van zijn zoons aan kanker. Maar nu, negen jaar na zijn scheiding, lijkt hij weer geluk te hebben gevonden.

Volgens de laatste geruchten heeft hij al enige tijd een relatie met een nicht van hem. Naar verluidt hebben zijn ouders de bruid uitgezocht en zal de ceremonie binnenkort plaatsvinden.

Noch Prabhudeva noch zijn woordvoerders willen reageren op het nieuws.

Scroll naar top