Bollywood componisten Vishal-Shekhar distantiëren zich van remix Deedar De

Bollywood componisten Vishal-Shekhar distantiëren zich van remix Deedar De

Bollywood componisten Vishal-Shekhar distantiëren zich van remix Deedar De

Het iconische componistenduo Vishal-Shekhar liet onlangs via sociale media weten dat ze afstand nemen van de remix van hun hit Deedar De dat hergebruikt is voor de Bollywood film Chhalaang.

“Wij zijn hier heel vriendelijk gecrediteerd, echter alleen omdat wij het origineel van #DeedarDe hebben gecomponeerd in 2004. We hebben deze remix niet gemaakt noch aan meegewerkt. Dat gezegd hebbende, de beste wensen voor de film en het team. Dank aan iedereen die al die jaren van onze muziek houdt”, aldus Vishal.

Een fan reageerde op zijn bericht en stelde voor om de trend van het remixen uit te bannen. Vishal reageerde vrij snel met: “Alsjeblieft!”

Shekhar deelde een wat meer cryptisch bericht. “Er komt een dag waarop je niet meer zal kijken hoeveel likes je hebt ontvangen, hoeveel views je video heeft gekregen en hoeveel nieuwe volgers je hebt… geen van deze zaken doen er echt toe… probeer geen vergelijkingen te maken…stop met deze race…”

Eerder dit jaar zei Vishal in een interview dat hij en Shekhar noodgedwongen betrokken raakten bij de remix van hun populaire compositie Dus Bahaane voor de film Baaghi 3.

“Wij wilden koste wat het kost er alles aan doen om ons nummer Dus Bahaane te redden. Het nummer was al opgenomen, voordat wij erachter kwamen en bezwaar maakten. Maar omdat het al was opgenomen in een versie waar wij niet achter stonden, wilden wij er alles aan doen om het in ieder geval te verbeteren naar een versie waar we allemaal van houden. Dit nummer is al 16 jaar een grote favoriet bij het publiek en dan kun je niet aankomen met een ‘slordige’ remix”, aldus Vishal.

Chhalaang, met in de hoofdrollen Rajkummar Rao en Nushrratt Bharuccha, is nu te bekijken op Amazon Prime Video.

Scroll naar top