Harshaali Malhotra, de kleine Munni uit de Bollywood film Bajrangi Bhaijaan, is groot geworden

Harshaali Malhotra, de kleine Munni uit de Bollywood film Bajrangi Bhaijaan, is groot geworden

De grote ster uit de Bollywood film Bajrangi Bhaijaan was niet Salman Khan, maar de kleine meid Harshaali Malhotra. De tiener deelde foto’s van Diwali en Bhai Dooj op Instagram waarop we kunnen zien dat ze groot is geworden.

Harshaali maakte in 2015 haar debuut in Bajrangi Bhaijaan. Ze was toen 7 jaar. Harshaali speelde een kind met een spraakstoornis die tijdens een bezoek aan India wordt gescheiden van haar moeder. Harshaali’s acteerprestatie werd vol lof ontvangen. Ze ontving voor haar rol zelfs de award voor Beste Vrouwelijke Debutante.

“Er waren ruim 8000 kinderen die auditie hadden gedaan. Uiteindelijk hadden we er drie uitgekozen. Zij deden mee aan een acteerworkshop van 7 tot 10 dagen. En daarna kozen we unaniem voor Harshaali”, aldus casting regisseur Mukesh Chhabra.

Harshaali verscheen ook in de tv-shows Qubool Hai en Laut Aao Trisha.

Scroll naar top