Shah Rukh Khan en vrouw Gauri bieden verblijf in hun huis aan

Bollywood-icoon Shah Rukh Khan (SRK) en zijn vrouw Gauri, een bekend binnenhuisarchitecte, zijn officieel Airbnb hosts geworden en bieden een eenmalig verblijf in hun riante huis in New Delhi. Shah Rukh, een van Bollywood’s meest bekende acteurs met meer dan 30 jaar superstererfgoed, biedt het winnende duo de unieke kans om de nostalgie van Bollywood’s sterrenpaar opnieuw te beleven. Inclusief filmmarathon, een uitgebreid diner en luxe auto ter beschikking.

Nostalgie in het bruisende Delhi
Het prachtig ontworpen huis van de Khan’s, in de weergaloze stijl van Gauri, is gelegen in de groene wijk Panchsheel Park, in Zuid-Delhi. Hoewel het power koppel nu in Mumbai woont, blijft het huis in Delhi een nostalgische plek. Shah Rukh en zijn vrouw hebben hier hun drie kinderen opgevoed en maken nog steeds gebruik van het huis wanneer ze een bezoek brengen aan de hoofdstad. Het huis is gevuld met persoonlijke herinneringen en souvenirs van hun vele reizen over de hele wereld. Hierdoor is het Khan-huis een weerspiegeling van de reis die Shah Rukh en Gauri samen hebben gemaakt, eerst als koppel en daarna als gezin.

Een gastvrije plek vol persoonlijke accenten
Het Khan-huis straalt een oase van rust uit in het bruisende Delhi. Het huis wordt gekenmerkt door gedurfde tinten, een overvloed aan warmte, natuurlijk licht van de vele ramen en een indrukwekkende kunstcollectie. Rijkelijk gestructureerde muren, kleurrijke wandtapijten en glinsterende kroonluchters zorgen voor een uitnodigende gloed. De openslaande deuren leiden naar een uitgestrekte tuin vol met bloemen in verschillende tinten. Ook vind je in het huis verschillende persoonlijke, esthetische elementen die de vele herinneringen van de familie door de jaren heen vastleggen, waaronder foto’s, originele negatieven van Shah Rukh’s lievelingsfilm en handgemaakte kaarten van het liefdeskoppel. Het zijn vooral deze persoonlijke accenten die dit huis tot een gastvrije plek maken.

Een nachtje in een sterrenwoning
Vanaf 18 november kunnen inwoners van India zich aanmelden voor een kans om de overnachting voor twee personen te winnen die plaatsvindt op 13 februari 2021. Door de huidige pandemie is het niet mogelijk voor internationale gasten om zich voor het verblijf aan te melden. Het winnende duo zal een samengesteld programma ervaren, ontwikkeld door Gauri. Dit is inclusief een uitgebreide maaltijd gevuld met de Khan’s lievelingsgerechten, een luxe auto voor gebruik tijdens het verblijf, een filmmarathon van Shah Rukh Khan’s grootste film hits en een gepersonaliseerd aandenken van de familie als souvenir om mee naar huis te nemen.

Unieke en onvergetelijke ervaringen
Over Delhi en hun samenwerking met Airbnb, zeiden Gauri en Shah Rukh Khan: “De stad Delhi heeft een speciale plek in ons hart en zal altijd een thuis voor ons zijn. Elk bezoek brengt gekoesterde herinneringen met zich mee en we kunnen niet wachten om samen te werken met Airbnb en gasten te ontvangen in ons huis in Delhi. Airbnb heeft ervoor gezorgd dat we ons thuis voelen tijdens onze reizen over de hele wereld en we zijn verheugd om de deuren van ons eigen huis te openen via deze exclusieve samenwerking.”

Scroll naar top