Bollywood acteur Saif Ali Khan gooit zijn prijs omhoog

Bollywood acteur Saif Ali Khan gooit zijn prijs omhoog

Bollywood acteur Saif Ali Khan gooit zijn prijs omhoog

Bollywood acteur Saif Ali Khan is één van de best betaalde acteurs in India en toch gaat opnieuw zijn prijs omhoog.

Saif is één van de eerste grote namen die op succesvol is gebleken in zowel films als webseries. Hij ervaart beide platformen als een kans om goede content te maken. En dat is hem gelukt. Op het witte doek boekte hij succes met de films Jawaani Jaaneman, Dil Bechara en Tanhaji en daarnaast was hij te zien in de Netflix serie Sacred Games. Dit succes maakt dat hij nu zijn prijs omhoog gooit.

Saif heeft een aantal interessante projecten lopen, waaronder Bunty Aur Babli 2, Go Goa Gone 2 en Bhoot Police. Waar hij voorheen 2 tot 4 ton in euro’s vroeg per project, wil hij nu 1,3 miljoen euro zien. En dat niet alleen. Mocht één van zijn toekomstige projecten online worden uitgebracht, dan zit ook daar nog een prijskaartje aan.

Scroll naar top