Nikhil Dwivedi positief getest op COVID-19

Bollywood acteur en producent Nikhil Dwivedi is positief getest op het coronavirus en zit in thuisisolatie. Zijn vrouw, Gauri, is negatief getest. Hij bevestigt het nieuws aan ETimes. Dwivedi zegt dat hij smaakverlies ervaart. “Ja, ik ben positief getest op het coronavirus”, zei de acteur.

Nikhil, die films heeft geproduceerd als Veere Di Wedding en Dabangg 3, begon onlangs weer met acteren in de veelgeprezen webserie van Hansal Mehta, Scam 1992: The Harshad Mehta Story.

In een interview met Hindustan Times sprak hij over zijn acteeronderbreking. “Ik kreeg geen goed werk aangeboden. Zo simpel was het. Toen Scam 1992 werd aangeboden, voelde ik dat het iets was dat ik kon ondertekenen ondanks mijn functie als producent. Als ik eerder goed werk had gekregen, zou ik nog steeds acteren. Ik moest overgaan tot productie omdat ik iets moest doen.”

Scam 1992, die het leven volgt van effectenmakelaar Harshad Mehta, die betrokken was bij de beursoplichting van 1992, werd gewaardeerd door zowel critici als publiek. Momenteel heeft de show een beoordeling van 9,6 op IMDb TV.

Scroll naar top