Bollywood acteur Akshay Kumar klaagt YouTuber aan voor 500 crore

Bollywood acteur Akshay Kumar klaagt Youtuber aan voor 500 crore

Bollywood acteur Akshay Kumar heeft een lasterzaak aangespannen tegen YouTuber Rashid Siddiqui uit Bihar. De claim luidt dat de YouTuber ten onrechte Akshay Kumar in verband heeft gebracht met de dood van Sushant Singh Rajput.

Rashid beschuldigde Akshay Kumar er van dat hij Rhea Chakraborty zou hebben geholpen te ontsnappen naar Canada. Tevens zou de acteur in het geheim over de dood van Sushant hebben gesproken met Uddhav en Aaditya Thackeray en de politie van Mumbai. Rashid beweerde daarnaast dat Akshay buitengewoon teleurgesteld zou zijn over het feit dat Sushant de hoofdrol kreeg in de film M.S Dhoni: The Untold Story, een project waar Akshay zijn zinnen op had gezet.

Dit is niet de eerste keer dat Rashid wordt opgemerkt. Hij werd eerder dit jaar gearresteerd voor het misleiden van mensen door de verspreiding van nepnieuws over verschillende beroemdheden waaronder Uddhav en Aditya Thackeray. De politie heeft een zaak aangespannen waarin hem laster en opzettelijke beledigingen ten laste wordt gelegd.

In een tijdsbestek van vier maanden heeft Rashid ongeveer Rs 15 lakh (1,2 miljoen euro) verdiend met zijn kanaal. En zijn abonnees groeiden van 1 lakh (100.000) naar meer dan 3 lakh (300.000).

Een hoge officier vertelt dat de dood van Sushant Singh Rajput door veel mensen is gebruikt om geld te verdienen. “Veel mensen zijn nieuwsgierig naar de zaak. Helaas is de dood van Sushant door verschillende mensen misbruikt om geld te verdienen. Toen de media begon met het rapporteren van verschillende theorieën, grepen YouTubers hun kans. Zij begonnen nepnieuws te plaatsen. En door de politie van Mumbai in een kwaad daglicht te stellen hebben zij veel geld verdiend.”

Scroll naar top