Bollywood filmmaker Shekhar Kapur klaar voor comeback film met Emma Thompson

Bollywood filmmaker Shekhar Kapur klaar voor comeback film met Emma Thompson

Bollywood filmmaker Shekhar Kapur klaar voor comeback film met Emma Thompson

Bollywood filmmaker Shekhar Kapur is helemaal klaar om zijn comeback te maken als regisseur met een film met Emma Thompson in de hoofdrol. Zijn laatste speelfilm was Elizabeth: The Golden Age uit 2007.

Shekhar maakte het nieuws via sociale media bekend. “Vandaag de eerste repetities met de geweldige actrice Emma Thompson. Ik kijk er naar uit om met haar samen te werken in mijn volgende film. “

De film wordt omschreven als een cross-culturele romantische komedie met de titel What’s Love Got To Do With It? Naast Emma maken ook Lily James en Shazad Lateef deel uit van de cast. De film is geschreven door Jemina Khan, die tevens co-producent is.

Sinds zijn laatste film heeft Shekhar een aantal korte films geregisseerd en was hij regisseur en uitvoerend producent van Will uit 2017, een televisieshow over de geschiedenis van William Shakespeare. Daarnaast wil hij al jaren zijn grootste passie project Paani regisseren, maar deze komt maar niet van de grond.

Scroll naar top