YouTuber Rashid Siddiqui reageert op aanklacht wegens laster van Bollywood acteur Akshay Kumar

YouTuber Rashid Siddiqui verzet zich tegen de aanklacht wegens laster van Bollywood acteur Akshay Kumar

YouTuber Rashid Siddiqui, die recent door Bollywood acteur Akshay Kumar is beschuldigd van laster, reageert op de aanklacht. Hij zegt dat niets van wat hij in zijn video’s heeft gezegd laster is. Rashid verzoekt de acteur vriendelijk om zijn aanklacht in te trekken. Indien hij dit niet doet, zal hij juridische stappen ondernemen.

Rashid reageerde op de aanklacht via zijn advocaat JP Jaswal. Hij zegt dat de beschuldiging van Akshay “vals, ergerlijk en onderdrukkend is met de intentie om hem lastig te vallen”.

Daarnaast beroept hij zich op zijn fundamentele recht van vrijheid van meningsuiting. Hij geeft tevens mee dat Akshay wel erg lang heeft gewacht met zijn aanklacht en dat hij niet de enige is die met het bericht naar buiten is gekomen.

Akshay Kumar is niet de enige die een zaak heeft aangespannen. Ook te politie van Mumbai heeft een zaak lopen tegen Rashid waarin hij wordt beschuldigd van laster, openbare onheil veroorzaken en opzettelijke belediging van de politiek van Mumbai, de regering van Maharashtra en minister Aaditya Thackeray.

Scroll naar top