Bollywood acteur Imran Khan is gestopt met acteren

Bollywood acteur Imran Khan is gestopt met acteren

Bollywood acteur Imran Khan is gestopt met acteren

De populaire Bollywood acteur Imran Khan is naar verluidt gestopt met acteren. Dit maakte zijn beste vriend Akshay Oberoi bekend.

Imran, het neefje van Aamir Khan, wil niet meer acteren. “Mijn beste vriend is gestopt met acteren. Hij heeft er op dit moment geen gevoel meer bij. In Imran schuit ook een betere schrijver en regisseur. Hij heeft de filmschool afgerond en heeft altijd veel meer affiniteit gehad met het vak achter de schermen”, zegt Akshay.

“Ik heb geen idee wanneer hij van plan is om een film te regisseren. Maar ik hoop dat dat snel zal gebeuren. En wanneer hij zal regisseren weet ik dat hij een prachtige film zal maken omdat zijn liefde en begrip van films erg groot is,” voegt hij toe.

Imran Khan speelde de hoofdrol in films al Jaane Tu … Ya Jaane Na, I Hate Luv Storys, Gori Tere Pyaar Mein en Mere Brother Ki Dulhan. Zijn laatste film was Katti Batti in 2015.

Scroll naar top