Bollywood zanger Sonu Nigam: “Ik wil niet dat mijn zoon zanger wordt, tenminste niet in dit land”

Bollywood zanger Sonu Nigam: "Ik wil niet dat mijn zoon zanger wordt, tenminste niet in dit land"

Sonu Nigam werkt al 25 jaar in Bollywood. De zanger heeft enkele van de meest iconische en gedenkwaardige nummers aller tijden gezongen en heeft een solide fanbase voor zichzelf opgebouwd. Maar een zangcarrière in India ziet hij niet zitten voor zijn zoon.

In een recent interview werd hem gevraagd of hij zijn zoon in zijn voetsporen ziet treden. “Eerlijk gezegd wil ik niet dat hij zanger wordt, althans niet in dit land. Hij woont in ieder geval niet meer in India. Hij woont in Dubai. Ik heb hem al uit India gehaald. Hij is een geboren zanger, maar hij heeft een andere interesse. Op dit moment is hij een van de beste gamers van de Verenigde Arabische Emiraten”, zegt Sonu.

“Hij is de nummer twee in Fortnite. Er is een spel genaamd Fortnite en hij behoort tot de beste gamers in de Emiraten. Hij is een briljant kind met veel kwaliteiten en talent. En ik wil hem niet vertellen wat hij moet doen. Laten we eens kijken wat hij zelf wil doen. “

Sonu heeft recent ook een nieuw nummer ingezongen getiteld Ishwar Ka Vo Sacha Banda.

Scroll naar top