Bekijk de trailer van de Bollywood remake van Coolie no.1

Bekijk de trailer van de Bollywood remake van Coolie no.1

Amazon Prime Video heeft de trailer van de Bollywood film Coolie No. 1 onthuld.

De film vertelt het verhaal van Jai Kishen. Nadat hij is beledigd door de rijke zakenman Rosario, wil Jai Kishen hem een lesje leren. Hij wil de dochter van Rosario laten trouwen met Raju, een Coolie die zich voordoet als miljonair. Al snel wordt de echte identiteit van Raju bekend, maar hij verzint een verhaal dat hij een rijke tweelingbroer heeft. De leugens volgen elkaar in een snel tempo op en dingen beginnen uit de hand te lopen.

De film, met in de hoofdrollen Varun Dhawan en Sara Ali Khan, is geregisseerd door David Dhawan en staat gepland voor een release op Amazon Prime Video op 25 december.

Scroll naar top