Bollywood acteurs Shah Rukh Khan en Salman Khan in vervolg op War?

Bollywood acteurs Shah Rukh Khan en Salman Khan in vervolg op War?

Bollywood acteur Shah Rukh Khan is recent begonnen aan de opnames van zijn comeback film Pathan. Hij is hierin te zien met Deepika Padukone en John Abraham. Het blijft echter niet bij deze film. De makers zijn iets groots van plan.

Yash Raj Films wil een universum van ‘agents’ creëren. Zoals Hollywood haar universum van superhelden heeft komt Yash Raj met een universum van geheime agenten. “Dit team bestaat dan uit Shah Rukh Khan, Salman Khan, Deepika Padukone, Katrina Kaif en Hrithik Roshan. Het is uiteindelijk ook de bedoeling dat we samenwerkingen krijgen.”

Salman Khan begint in februari met de opnames van het derde deel uit de Tiger franchise. Het is mogelijk dat Shah Rukh Khan hier ook deel van uit gaat maken. Tevens gaat het gerucht dat de makers van Pathan kijken naar mogelijkheden om zowel de personages van Shah Rukh Khan in Pathan als Salman Khan in Tiger te verwerken in het vervolg van de film War.

Dit zijn samenwerkingen die voorheen onmogelijk leken in Bollywood. Het lijkt erop dat de grote sterren hun krachten nu samenbundelen om er een nog groter succes van te maken.

Scroll naar top