Sushant Singh Rajput werd overwogen voor Bollywood film over 26/11 terreuraanslagen?

Sushant Singh Rajput werd overwogen voor Bollywood film over 26/11 terreuraanslagen?

De laatste Bollywood film waarvoor wijlen acteur Sushant Singh Rajput naar verluidt voor werd overwogen, ging over de overleden Pakistaanse terrorist Ajmal Kasab die betrokken was bij de terreuraanslagen van 26/11 in Mumbai.

In een verklaring aan de politie van Mumbai, het Central Bureau of Investigation (CBI) en het Directoraat Handhaving, heeft Uday Singh Gauri van Cornerstone LLP (Talent Management Agency) onthuld dat er gesprekken gaande waren over een film over de “Politie, ISI en Kasab” met Sushant. Een van de gesprekken vond, volgens de verklaring van Uday Singh, plaats op 13 juni 2020; een dag voordat de acteur naar verluidt zelfmoord pleegde.

Indiase media meldt dat Uday op 13 juni Sushant op zijn mobiele telefoon had gebeld. Vervolgens vond er een conference call plaats met filmregisseur Nikhil Advani en producer Ramesh Taurani. Sushant was die dag vijf a zes keer gebeld voor Uday Singh. De twee hebben volgens de telefoongegevens ongeveer zeven minuten met elkaar gesproken.

Sushant zou de verdere details over de film op 15 juni opnieuw telefonisch bespreken, aangezien de lockdown van kracht was. Hij wilde graag meer weten en zou het gesprek verder voeren Nikhil en Uday.

Scroll naar top