Bollywood actrice Sonakshi Sinha: “Ik vind het niet leuk om in het middelpunt van de belangstelling te staan”

Bollywood actrice Sonakshi Sinha: “Ik vind het niet leuk om in het middelpunt van de belangstelling te staan”

Bollywood actrice Sonakshi Sinha: "Ik vind het niet leuk om in het middelpunt van de belangstelling te staan"

Actrice Sonakshi Sinha zegt dat het gebrek aan privacy het moeilijkste deel van showbizz is.

Sonakshi is opgegroeid in de filmindustrie. Maar ondanks alle ervaringen is er nog steeds een ding waar zij ontzettend veel moeite mee heeft. En dat is in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Je zou denken dat dat juist datgene is waar beroemdheden naar streven. Maar dit geldt dus niet voor Sonakshi. “Wat voor mij echt moeilijk was en is, is dat ik een heel rustig persoon ben. Ik heb het gevoel dat ik het niet leuk vind om in het middelpunt van de belangstelling te staan. En dat is wat mij soms het gevoel geeft dat ik hier een buitenbeentje ben. Ik ga liever gewoon naar de opnames en dan terug naar huis. Het is voor mij niet belangrijk om overal waar ik kom de belangrijkste persoon te zijn. Ik ben een rustig persoon en wil graag mijn privacy hebben. Dat is in deze branche niet erg makkelijk.”

De 33-jarige hoopt echter wel dat ze met haar beroemdheid mensen kan inspireren op een juiste manier. “Je wil het juiste rolmodel zijn voor mensen. Eerlijk gezegd is dat voor mij niet echt moeilijk, maar het is wel iets dat constant in mijn achterhoofd zit.”

Ze voegt eraan toe dat ze jonge vrouwen wil inspireren om zich op hun gemak te voelen met zichzelf. “Ik wil dat ze zelfstandig worden en van niemand afhankelijk zijn. Dit zijn de waarden die ik wil uitstralen.”

Scroll naar top